جملات انگلیسی را می‌فهمم ولی بلد نیستم صحبت کنم!

این جمله رو همه ما زیاد می‌شنویم. کسی که این جمله رو می‌گه احتمال منظورش اینه که بگه انگلیسیش بد نیست.

قسمت اول جمله: جملات انگلیسی را می‌فهمم

البته اگر وقتی به یک فیلم گوش می‌دید و تعداد زیادی از دیالوگ‌ها رو بدون نیاز به زیرنویس متوجه می‌شید باید بگم واقعاً انگلیسی‌تون بد نیست که هیچ، به جای خوبی هم رسیدین.

خوب قسمت دوم جمله: ولی بلد نیستم صحبت کنم!

هر مهارت انگلیسی رو باید جداگانه پرورش داد. زیاد گوش دادن خیلی خوبه، ولی تا از فک و دهان کار نکشید کاری از پیش نمی‌ره. باید بپری تو آب.

برای اینکار لازمه از یه فیلم آموزشی به عنوان منبع استفاده کنی که جملاتش واقعی باشن. یعنی دقیقاً مثل موقعیت‌های واقعی زندگی جملاتی نسبتاً طولانی داشته باشن.

تو زندگی واقعی، خیلی کم پیش میاد که از جملات چهار کلمه‌ای استفاده کنیم. بیشتر موقعیت‌های زندگی واقعی شامل بیان عبارت‌هایی با سه یا چهار جمله پشت سر هم هستند.

برای تمرین اسپکینگ من پیشنهاد می‌دم از این فیلم استفاده کنید.

کامل‌ترین فیلم آموزش مکالمه انگلیسی

کامل‌ترین فیلم آموزش مکالمه انگلیسی

پاسخ یک دوست به مطلب معادلسازی واژه میکروفیلم

درباره‌ی معادلسازی واژه میکرو فیلم

10 فیلم برتر دههٔ اخیر به انتخاب نشریهٔ «تایمز»

با دانلود این فیلم نمره ریاضی شما بهتر می‌شود

دانلود کامل‌ترین فیلم آموزش مکالمه انگلیسی

پخش ,فایل ,استفاده ,انگلیسی ,فیلم ,مروگرهای ,از مروگرهای ,مروگرهای رایج ,استفاده از ,شما استفاده ,ما به ,آورد متاسفانه مرورگر ,آموزش مکالمه انگلیسی ,فیلم آموزش مکالمه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

zynb540 خبر,سریال,فیلم,اهنگ newvertex harmonybarank 76522942 فروشگاه اینترنتی پوشاک سایز بزرگ سکسن NetEpic - یک مرجع همه فن حریف ولی رایگان برای همه fasa-a سورنا موزیک midnight